Lippukunta

Haukkana paikalla!

Halssilan Haukat ry on Jyväskylässä, Halssilan alueella toimiva nuorekas partiolippukunta. Lippukunta on perustettu v.1978 ja tällä hetkellä lippukuntaamme kuuluu hieman yli 60 eri-ikäistä partiolaista.

Tällä hetkellä lippukunnassamme toimii yhteensä 5 viikottain kokoontuvaa ryhmää, jotka on jaoteltu ikäkausittain. Toiminta toteutetaan vapaaehtoisvoimin ja ryhmänjohtajina toimii yli 14 vuotiaita partiolaisia. Ryhmissä toteutetaan Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa ja opitaan mm. erä- ja ensiaputaitoja, kädentaitoja, ryhmässä toimimista, luovuutta, vastuun kantamista sekä paljon muuta.

Lippukunnallamme on oma partiokämppä, Haukankoto, joka sijaitsee Jyväskylän Takakeljossa. Jokainen ryhmä pitää vuoden aikana vähintään yhden yöretken. Lippukuntamme yhteisinä perinteinä on mm. isommilla leireillä järjestettävät Olumpialaiset, sekä kevään päätöstapahtumana kevätretki Lehtisaareen. Omien leirien ja retkien lisäksi osallistumme myös isommille leireille ja partiotaitokilpailuhin.

Lippukunnan toimintaan ovat tervetulleita kaikki 7 vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset, nuoret ja aikuiset. Jos haluaisit mukaan, täytä jäsenhakemus tästä. Lisätietoa toiminnasta saat lippukunnanjohtajalta, Vappu Koholta lpkj.haukat@gmail.com). 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now