Ei vapaita aikoja tällä hetkellä. Tarkista tilanne myöhemmin uudelleen.

"Ha-Ha,

ha-ha-ha,

hauskin lippu

-KUNTA!"

Halssilan Haukat ry on Jyväskylässä, Halssilan alueella toimiva nuorekas partiolippukunta. Lippukuntamme on perustettu vuonna 1978 ja tällä hetkellä lippukuntaamme kuuluu noin 80 eri-ikäistä partiolaista.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki 7 vuotiaasta aina aikuisiin saakka!

output-onlinepngtools.png
fullsizeoutput_3.jpeg

Tule partioon!

Lippukuntaamme ovat tervetulleita kaikki 7 vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret. Partiossa seikkaillaan luonnossa, toimitaan yhdessä ja opitaan uusia taitoja. Ryhmät aloittavat toimintansa syksyisin, mutta mukaan voi tulla mihin aikaan vuodesta tahansa, mikäli ryhmissä on tilaa. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

 

Partioon voi liittyä myös aikuisena. Lippukuntamme toiminnassa voi olla mukana viikottain tai harvemmin apuna esimerkiksi retkillä tai leireillä. Aikuisille partio tuo uusia tuttavuuksia ja elämyksiä, eikä aikaisempaa partiotaustaa tarvita. Lisätietoja saat lippukunnanjohtajalta; Vappu Koholta (lpkj.haukat@gmail.com).

 

VUODEN 2022 PARTION SUURLEIRIT

HILE 2022

Pääsiäisenä yli 10-vuotiaat pääsevät seikkailemaan tarinateemaiselle Hile-leirille Kemijärven Sarriojärvelle. Leirillä yövytään puolijoukkueteltoissa ja nautitaan pohjoisen upeista keväthangista. Paikalle odotetaan yli tuhatta partiolaista - lähdethän sinäkin mukaan? Mikäli pääsiäinen pohjoisen luonnossa kuulostaa omalta, muistathan ilmoittautua 31.1 mennessä!

KAJO 2022

Kesällä fiilistellään jamboreetunnelmissa suurleiri Kajolla Hämeenlinnassa. Leiri on tarkoitettu yli 12-vuotiaille, mutta sudarit ja seikkailijatkin ovat tervetulleita vanhempien seurassa! Ilmoittautuminen päättyy 2.2, joten nyt hopusti kesäsuunnitelmat lukkoon!

WhatsApp Image 2022-01-16 at 17.53.05.jpeg

Seuraa Haukkoja Instagramissa ja Facebookissa!