Ei vapaita aikoja tällä hetkellä. Tarkista pian uudelleen

Ajankohtaista

Tämänhetkisen koronatilanteen, sekä lasten ja nuorten harrastuspiireissä lisääntyneiden tartuntojen takia siirrymme etäpartiotoimintaan ainakin helmikuun loppuun asti.

Kalenteri

Kaikki tulevat tapahtumat näet täältä

"Ha-ha-haha-ha, hauskin lippu-KUNTA!"

 

Lippukunta

Halssilan Haukat ry on Jyväskylässä, Halssilan alueella toimiva nuorekas partiolippukunta. Lippukunta on perustettu vuonna 1978 ja tällä hetkellä lippukuntaamme kuuluu noin 80 eri-ikäistä partiolaista.

Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikki 7 vuotiaasta aina aikuisiin saakka!

     

 

Tule partioon!

Lippukuntaamme ovat tervetulleita kaikki 7 vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset ja nuoret. Partiossa seikkaillaan luonnossa, toimitaan yhdessä ja opitaan uusia taitoja. Ryhmät aloittavat toimintansa syksyisin, mutta mukaan voi tulla mihin aikaan vuodesta tahansa, mikäli ryhmissä on tilaa. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!

 

Partioon voi liittyä myös aikuisena. Lippukuntamme toiminnassa voi olla mukana viikottain tai harvemmin apuna esimerkiksi retkillä tai leireillä. Aikuisille partio tuo uusia tuttavuuksia ja elämyksiä, eikä aikaisempaa partiotaustaa tarvita. Lisätietoja saat lippukunnanjohtajalta Vappu Koholta (lpkj.haukat@gmail.com).

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now